Љупчо Прачкоски

Историја

28 април, 2020 732 B csv fb8d720bcbb7266076ae42ededdbd012

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ „Методија Митевски Брицо“ Делчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "11.893, 83 евра", Комерцијална банка 03.09.2019, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.550.000, 00", 109 м2 - 2009 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "38.000, 00", Рено Меган 1.4 1997/2007, Стекнување со договор за купопродажба