Горан Цветков

Историја

01 септември, 2019 743 B csv f582f02bdc56babe51feaccabc48abe1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Градоначалник > Општина Ново Село

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на родители, Кредит, "600.000, 00 денари", 2017 2027,

Други приходи, Имот на родители, Земјоделска дејност, "60.000, 00 денари", годишно,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, /, 1.5 хектари Прилеп 2013 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Опел Вектра 1998/2012, Стекнување со договор за купопродажба