Екрем Јашар

Историја

12 јули, 2016 834 B csv dd45b6621658d04eaa97a00775c113df

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ Браќа Рамиз-Хамид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "488.000, 00 денари", 2015 2021,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.050.000, 00 денари", 56 м2 Скопје 1995 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "213.500, 00 денари", Фолксваген Шаран 1997/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "48.800, 00 денари", Шкода Фелиција 1997/2013, Стекнување со договор за купопродажба