Жарко Лешоски

Историја

10 мај, 2018 717 B csv 6b6bb5a645a4786f9966abeeb2afaa51

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „СТРАШО ПИНЏУР “ ВЕВЧАНИ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "220.000, оо денари", НЛБ банка 2009, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "180.000, оо денари", 2012 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "115.000, оо денари", 2016 2018,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, оо денари", Опел Астра 1997/2010, Стекнување со договор за купопродажба