Гоце Велјановски

Историја

03 ноември, 2016 692 B csv e6b0b3acb14cec1fa5640c67b82c545e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за ендокринологија, дијабетес и метаболички нарушувања

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Друго, "240.000, 00 денари", 2016 24 месеци,

Долгови, Личен имот, Кредит, "240.000, 00 денари", 2016 24 месеци,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 150 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Мерцедес бенз 2002/2015, Стекнување со договор за купопродажба