Маргарета Станојоска Калевска

Историја

11 октомври, 2017 644 B csv 544244a500b4c53aac2526c3aad41ae5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен дом Демир Хисар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Депозит, "денари 71.500, 00, ЕУР 403, 00 А", Стопанска банка 2015/2016, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2017 2021,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "686.752, 00 денари", Хјундаи И30 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба