Љупка Тренчева

Историја

01 септември, 2019 1.16 KB csv a45261a9e4cab2395461923ba9c85646

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУДГ Ацо Караманов Радовиш

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, -, 1585 м2 - 2012 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, -, 639 м2 - 2012 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Спрат од куќа, -, 118 м2 Радовиш 2012 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Спрат од куќа, -, 53 м2 + 152 м2 Радовиш 2014 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00", Опел Зафира 2006/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Друго, "650.000, 00", - 2001, Стекнување на друг начин