Атанас Нанчев

Историја

10 мај, 2018 1.42 KB csv 5e38074e0cedf319431a6d877f07ef29

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „Петар Мусев“ - Богданци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "2.000.000, 00 денари", 2016 2031,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "300.000, 00 денари", 6.600 м2 КО Богданци 1999 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.200.000, 00 денари", 56 м2 Скопје 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "200.000, 00 денари", 3.600 м2 Ко Богданци 2000 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.400.000, 00 денари", 305 м2 Богданци 2015 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "200.000, 00 денари", Трактор ИМТ 539 1991/2003, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "172.000, 00 денари", Голф 5 2004/2015, Стекнување со договор за купопродажба