Александар Гиовски

Историја

15 септември, 2019 1.20 KB csv 1e371ef1b2bbbcc8bcddfa9a2b0e98f6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Дом на култура Билјана Беличанец - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "60.000, 00", 2018 2020,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "300.000, 00", 2018 2023,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.767.500, 00", 45 м2 Скопје 2009 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "1.240.000, 00", 802 м2 Маркова Сушица 2003 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "12.000.000, 00", 500 м2 Маврово 2017 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.690.000, 00", 60 м2 Скопје 2003 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "246.000, 00", Мазда 2 2008/-, Стекнување со договор за подарок