Марјанчо Јорданов

Историја

02 септември, 2018 691 B csv 436c11816855094486aa9b9d6e098aaa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Општински ученички дом „Лазар Лазаревски“ - Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, штедна книшка, "1.000, 00", НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредит, -, 2018 2022,

Други приходи, недал податок, Член во управен одбор, "11.000, 00", месечно,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Хјундаи Елантра 2005/2016, Стекнување со договор за купопродажба