Весна Саревска

Историја

25 октомври, 2020 483 B csv 4b6b34747528f88df5723f277c8fa1fb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУДГ 25 Мај

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.800.000, 00", 51 м2 Скопје 1987 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", "Фолксваген Поло 1, 4 2005/2017", Стекнување на друг начин