Мефаил Мифтари

Историја

25 септември, 2019 978 B csv eb543c1f937ac7076aff9992858fd71a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП Хигиена - Теарце

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "360.000, 00", 8000 м2 Јегуновце 2018 9/25, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "6.000.000, 00", 4402 м2 Теарце 2018 3/15, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "3.000.000, 00", 554 м2 Теарце 1989 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Куќа, "9.000.000, 00", 137 м2 Теарце 1989 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "1.000.000, 00", Мерцедес 220 2009/2018, Стекнување со договор за подарок