Марин Клифов

Историја

25 октомври, 2020 544 B csv 20455e292b60dc95665f8577266044b3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Локална установа народен музеј - Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00", 2017 2025,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "1.985.166, 00", 90 м2 Велес 1989 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00", Сеат Ибица 1996/2012, Стекнување со договор за купопродажба