Мустафа Калиќи

Историја

10 мај, 2018 2.13 KB csv b7e27abb9c76c01151d089fb8d2ee078

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ,,Единство,, с.Октиси,Струга

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "6.500, 00 ЕУР", Халк банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "550, 00 ЕУР", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, недал податок, Девизен депозит, "3.000, 00 ЕУР", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, недал податок, Денарска платежна картичка, "113.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, недал податок, Денарски депозит, "1.500.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Друг имот, недал податок, Куќа 8 м2 и Ниви 11.000 м2, "3.050.000, 00", , - недал податок -

Недвижен имот, недал податок, Земјоделско земјиште, "6.100.000, 00", 5000 м2 с.Корошишта 2016 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Куќа, "3.650.000, 00", 200 м2 с.Корошишта 2017 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Штала, "1.220.000, 00", 450 м2 с.Корошишта 2017 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Шума, "800.000, 00", 8.000 м2 с.Корошишта 2017 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "300.000, 00", Голф 4 1998/2011, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "488.000, 00", Голф 5 2007/2010, - недал податок -