Славица Тодорова

Историја

18 октомври, 2019 1.25 KB csv 94e8cc7447d72d84a7eec00ec22fd604

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Министерство за политички систем и односи меѓу заедниците

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "470.000, 00", 2016 2022,

Други приходи, Личен имот, "авторски договори, лектура, превод", "10.000, 00", повремено во текот на годината,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.340.000, 00", 70 м2 Карпош 2018 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "930.000, 00", 500 м2 село Трубарево 2017 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.860.000, 00", 45 м2 с. Трубарево 2017 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "434.000, 00", Тојота Јарис 2013/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Сопственички удел, "310.000, 00", 100% 2014, Стекнување на друг начин