Тодор Пачаџиев

Историја

28 април, 2020 900 B csv 8f1719efe51f4fb87de3dbaa2a48b99f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СУГ Гимназија „Никола Карев“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, недал податок, надоместок за членство во надзорен одбор, "10.000, 00", од јануари 2018 до завршување на мандат,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.000.000, 00 денари", 68 м2 Струга 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.000.000, 00 денари", 89 м2 Скопје 1993 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "849.000, 00", Киа Стоник 2019/2019, Стекнување со договор за купопродажба