Драганчо Николов

Историја

04 јануари, 2022 2.36 KB csv 2ecfab47eb24aa74c2655924563baaba спореди
06 март, 2018 2.17 KB csv 1391262258b88dfa394b0bcf0205bf60

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Советник > Општина Кавадарци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "286.611, 00", Комерцијална банка 2017, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "35.800, 00", Стопанска банка Битола 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "8.000, 00", Стопанска банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Кредитна картичка, "32.400, 00", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Побарувања од продажба на земја, "67.800, 00", 2017,

Други приходи, Личен имот, Побарувања од продажба на земјоделски производи, "100.000, 00", 2016,

Други приходи, Личен имот, Побарувања од продажба на земјоделски производи, "59.314, 00", 2017,

Недвижен имот, Личен имот, Лозје, "300.000, 00", 1.4899 ха с. Курија 2012 1.4899 ха, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Лозје, "600.000, 00", 0.446 ха Кавадарци 2015 0.4468 ха, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Лозје, "700.000, 00", 13.672 с. Курија 2015 13.672, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Лозје, "900.000, 00", 0.95 ха с. Курија 2015 0.956 ха, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "535.000, 00", ФВ Пасат 2.0 2012/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00", Пежо 406 1997/2005, Стекнување со договор за купопродажба