Дијана Тоска

Историја

01 септември, 2019 639 B csv 12fe98b0e389a9d3704fe51967f67220

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > член на Совет за граѓански надзор над ОТА > Собрание на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.660.000, 00", 92 м2 Скопје 1989 /, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "18.300.000, 00", 2000 м2 Скопје 2009 2000 м2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "305.000, 00", Форд Фиеста 2009/2010, Стекнување со договор за купопродажба