Васко Арсов

Историја

03 април, 2016 477 B csv 544d64de2ae62ffcfe7eb38e764cf730

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП “Исар“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Надоместок член на УО ЈПХС Злетовица, "1.000, 00 денари", 2006 до 21.05.2010,

Недвижен имот, недал податок, Стан, "3.000.000, 00 денари", 68 м2 Штип 2008 /, Стекнување со договор за купопродажба