Емилија Јаневиќ Ивановска

Историја

20 октомври, 2016 1.25 KB csv e99b5777ed125de7c6ab5e51c4897ed4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетски институт за позитрон – емисионска томографија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, Плата, Стпанска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.045.500, 00 денари", 2013 2033,

Долгови, Личен имот, Кредит, "438.539, 00 денари", 2012 2018,

Долгови, Личен имот, Кредит, "800.000, 00 денари", 2016 2024,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 1983 м2 Куманово 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.662.135, 00 денари", 30 м2 Скопје 2015 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.500.500, 00 денари", 86 м2 Скопје 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Ровер 620СДИ 1999/2013, Стекнување со договор за купопродажба