Снежана Тодоровска

Историја

07 февруари, 2019 397 B csv 70a83b67d520add6b9adcdb64b6fd965

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУ Детска градинка “Мајски цвет“, Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "50.000, 00 денари", 2018 2020,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "800.000, 00 денари", 31 м2 Битола 1993 -, Стекнување со договор за купопродажба