Горан Стефановски

Историја

03 април, 2016 3.34 KB csv 5eba13d2ccbbe80d5eb31601251b75c9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП Водовод Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизна штедна книшка, "EUR 1.030, 00", НЛБ Тутунска банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизна штедна книшка, "EUR 5.950, 00", НЛБ Тутунска банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизна штедна книшка, "USD 2.175, 00", НЛБ Тутунска банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 1.076, 00", НЛБ Тутунска банка 2011, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Друго, "450.000, 00 денари", 2006 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.850.000, 00", 2009 12 години,

Друг имот, Имот на брачен другар, Оснивач на ДООЕЛ, "3.500.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Закупнина, "18.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Дел од куќа, "1.800.000, 00 денари", 60 м2 Битола 2006 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "5.000.000, 00 денари", 87 м2 Скопје 2009 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "1.800.000, 00 денари", 40 м2 Битола 2001 1/4, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.800.000, 00 денари", 42 м2 Охрид 2006 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "3.500.000, 00 денари", 87 м2 Битола 2014 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, "3.000.000, 00 денари", 72 м2 Битола 2006 1/1, Стекнување со договор за подарок

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на даден заем, "859.000, 00 денари", 2008, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Тојота Јарис 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Шевролет Спарк 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Фолксваген Пасат 2004/2007, Стекнување со договор за купопродажба