Илбер Исеновски

Историја

03 април, 2016 282 B csv 2a058bb5b85ed0537f98465c0eb20685

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЗЗ „Нов Живот„

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Фиат Пунто 1996/-, Стекнување на друг начин