Исмаил Дарлишта

Историја

17 август, 2020 1.06 KB csv e6e9d65680f48e8c8bed72f1be8eacf4 спореди
29 март, 2018 912 B csv c30dcd51367ab51d09b6867accaafd59

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Јавен обвинител > Јавно обвинителство на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Деловен простор, "15.000.000, 00 денари", 100 м2 Скопје 2016 1/4, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "1.000.000, 00 денари", "650 м2 Визбегово, Скопје 1999 /", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "7.800.000, 00 денари", "267 м2 Визбегово, Скопје 2013 1/1", Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00", БМВ 2007/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Мерцедес Ц220 2000/2015, Стекнување со договор за купопродажба