Мирјана Пехчевска Поп Илиева

Историја

04 јануари, 2022 2.46 KB csv 0ca183962d60cbf4b022dbc18c2ab065 спореди
25 октомври, 2020 2.30 KB csv dcd6c1ef08924114405d3947881e3c50

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за инфективни и фебрилни болести

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "3.181, 00 ЕУР", Прокредит банка 2003, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "384.970, 00 денари", Прокредит банка 2003, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Орочен денарски депозит, "364.339, 000 денари", Прокредит банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Орочен денарски депозит, "600.000, 00 денари", Прокредит банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "300.807, 00 денари", Стопанска банка 2012, Стекнување на друг начин

Долгови, недал податок, Кредитна картичка, "-191.263, 00 денари", 2016 2021,

Долгови, недал податок, Кредитна картичка, "-243.273, 00 денари", 2016 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.819.200, 00 денари", 44 м2 Скопје 2003 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "7.985.000, 00 денари", 92 м2 Скопје 2008 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.413.600, 00 денари", 57 м2 Берово 2006 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "275.850, 00 денари", Алфа Мито 2009/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Сузуки Сфивт 1997/1997, Стекнување со договор за купопродажба