Владимир Алексијоски

Историја

01 септември, 2019 1.11 KB csv 1eb19ea2e79bf151f7331868c7fbbf7f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Колекторски систем

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "3.100.000, 00 денари", 2017 2043,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.200.000, 00 денари", 40 м2 Скопје 2017 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "100.000, 00", 1100 м2 Охрид 2018 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.500.000, 00", 55 м2 Охрид 2018 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.500.000, 00", 72 м2 Охрид 2018 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Хјундаи Гетц 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба