Менча Николова

Историја

15 септември, 2019 1.93 KB csv 92e4c9b75912b552ba1a36e0953f54e4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Димче А. Габерот - Демир Капија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Договорни услуги, "500.000, 00 денари", 2009-2019,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "350.000, 00", 1 хектар Демир Капија 1978 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "3.000.000, 00", 650 м2 Демир Капија 1982 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Овошна градина, "200.000, 00", "0, 5 хектари Демир Капија 2007 -", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00", Сузуки бандит 2003/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Киа Соренто 2008/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00", Ауди А6 2005/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Комби Фиат Улсе 2003/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Комби Цитроен Евасион 2000/2016, Стекнување со договор за купопродажба