Апостол Симовски

Историја

31 јули, 2017 2.69 KB csv 806a0629e5031d9c65b8268f87687371 спореди
20 јули, 2017 1.47 KB csv 98d5b09b48f24bf29a866c6795f3b2e0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Државен завод за статистика

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 6.900, 00", Стопанска банка АД 2007, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 9.145, 00", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 2.710, 00", Комерцијална банка 2012, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "GBP 332, 00", Комерцијална банка 2012, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "GBP 342, 00", Комерцијална банка 2012, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 12.588, 00", Стопанска банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "USD 1.500, 00", Стопанска банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна платежна картичка, "EUR 1.055, 00", Стопанска банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна платежна картичка, "GBP 878, 00", Стопанска банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна платежна картичка, "USD 120, 00", Стопанска банка 2017, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.600.000, 00 денари", 72 м2 Скопје 2000 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Сеат Ибица 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Хјундаи Елантра 2014/2014, Стекнување со договор за купопродажба