Иван Димоски

Историја

17 април, 2016 1.28 KB csv cc24a396e1f2b10acc0fc805eefebd95

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „Дебрца“ - Дебарца

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "200.000, 00 денари", 2013 3 години,

Друг имот, Личен имот, Земјоделски површини и шуми, "1.000.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "60.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Помошни објекти, "612.000, 00 денари", 100 м2 Охрид 1997 -, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.600.000, 00 денари", 300 м2 Охрид 1993 -, - недал податок -

Подвижен имот, Заеднички имот, Машини и друга опрема, "180.000, 00 денари", Трактор Фергусон 1984/-, - недал податок -

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Форд 1990/-, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Југо 2002/-, - недал податок -