Иван Џолев

Историја

10 мај, 2018 429 B csv 3b81d03bb1234f1f665a1089c2d61cd2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > претседател на суд > Основен суд Скопје 1

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "600.000, оо денари", 2017 2024,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "14.000, оо Евра", Mitsibishi Lancer 1.5 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба