Јане Нетковски

Историја

25 октомври, 2019 1.01 KB csv 03c7a4853f92f81433a7a9188fbffa99 спореди
10 мај, 2018 1.01 KB csv 2a42b2d4b00f463efe5fcb90a07cd59f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Медицински директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за уво, грло и нос

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Деловен простор, "1.653.139, 00", 14 м2 Скопје 2002 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.360.000, 00", 56 м2 Скопје 2008 /, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "7.564.000, 00", 124 м2 Скопје 2008 /, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "3.660.000, 00", БМВ Х5 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "1.133.122, 00", 849 2009, Стекнување со договор за купопродажба