Драгица Петрова

Историја

12 ноември, 2017 1.11 KB csv f132c36f7261ba0bcb8855af0e832e83

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Славејко Арсов Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.187.950, 00", 2017 2025,

Други приходи, Имот на брачен другар, Кирија, "12.000, 00", од 2013,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "800.000, 00", 563 м2 Штип 2015 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "9.000.000, 00", 351 м2 Штип 2000 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00", Мерцедес Ц220 Д 1998/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "150.000, 00", Фолксваген поло 1.4 тди 2001/2015, Стекнување со договор за купопродажба