Емиљ Сулејмани

Историја

25 октомври, 2020 1.04 KB csv 13e3120fa145d359f4f2b65410f1dc7d спореди
25 август, 2016 279 B csv c50b895bd5fcef6fab41bf7661bbb83a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан > Педагошки факултет УКИМ Св.Кирил и Методиј - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "177.302, 00", Комерцијална банка 2009, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "738.000, 00", 184 м2 Скопје 1993 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.450.725, 00 денари", 80 м2 Скопје 1993 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "350.000, 00", Мерцедес Ц 200 2007/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "600.000, 00", Ауди Q5 2008/2020, Стекнување со договор за купопродажба