Живко Сиљаноски

Историја

02 октомври, 2017 1.55 KB csv 7d8a996c904254c06e4004b36ca90ccc спореди
03 април, 2016 902 B csv 4f10a44d9f3adb70a64b60a2c5f6993f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на деца, Кредит, "3.690.000, 00 денари", 2017 2047,

Долгови, Имот на деца, Кредит, "492.000, 00 денари", 2014 2019,

Долгови, Имот на деца, Кредитна картичка, "90.000, 00 денари", 2015 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "492.000, 00 денари", 2017 2022,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "90.000, 00 денари", 2017 -,

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "4.797.000, 00 денари", 65 м2 Скопје 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, "5.258.250, 00 денари", 171 м2 Прилеп 1992 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, "6.396.000, 00 денари", 104 м2 Прилеп 1993 1/2, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "461.250, 00 денари", Мазда 2 2008/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Фолксваген голф 3 1.9 тди 1995/2016, Стекнување со договор за купопродажба