Калина Гривчева-Старделова

Историја

25 септември, 2019 3.31 KB csv 2e829ca3dd36f04bedcc06f7833eace2 спореди
01 септември, 2019 3.49 KB csv 4dcd78a9b95d94deab716f4d807128b2 спореди
02 октомври, 2017 3.23 KB csv 3efaacd12d06e3cbc176121b424b3393

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за гастроентерохепатологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, -, Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Трансакциона сметка, -, НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, -, НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "338.183, 00", 2019 /,

Долгови, Личен имот, Кредит, "7.000, 00 евра", 2014 2020,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, -, - 07/2019,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, -, - 09/2018,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, -, - 10/2018,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, -, - 11/2017,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, -, - 11/2019,

Друг имот, Имот на брачен другар, Животно осигурување, -, , Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на деца, Животно осигурување, -, , Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, Животно осигурување, -, , Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, плата, "24.000, 00 денари", месечно,

Други приходи, Имот на деца, плата, "12.000, 00 денари", месечно,

Други приходи, Личен имот, Надомест за присуство на состанок, променлива, повремено,

Други приходи, Личен имот, плата, "7.400, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, -, 320 м2 со 800 м2 Скопје 2012 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, -, Скулптури -/-, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, -, Слики -/-, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, -, Цитроен Ц3 2003/-, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "338.250, 00", Рено Меган 2009/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "150.000, 00 евра", Накит -/-, Стекнување на друг начин

Хартии од вредност, Имот на деца, Удели, -, - -, Стекнување на друг начин