Ризван Сулејмани

Историја

01 септември, 2019 1015 B csv 748456a0630b0c07b36229a68ca2b3b8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Проректор > Универзитет „Мајка Тереза“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, кирија, "12.000, 00", од 2012,

Други приходи, Личен имот, кирија, "9.600, 00", од 2012,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "9.532.500, 00", 260 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.583.000, 00", 72 м2 Скопје 1999 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "246.000, 00", Голф 5 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "922.500, 00", Тојота Корола 2017/2018, Стекнување со договор за купопродажба