Мирјана Пецуровска

Историја

10 мај, 2018 301 B csv b63b0da12afd7d68231fb47a74566d3e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Никола Петров Русински

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "5.000, 00 евра", Стопанска банка /, - недал податок -