Соња Србова

Историја

07 февруари, 2019 884 B csv 6ee837b2801ddd43f8b3a1c11f087056

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Кирил и Методиј“ - Стојаково

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "396.435, 00 денари", 2017 2021,

Недвижен имот, недал податок, Градежно земјиште, -, 309 м2 Богданци 2014 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Двор, -, 361 м2 Богданци 2014 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Земјиште под објект, -, 105 м2 Богданци 2014 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Земјиште под објект, -, 28 м2 Богданци 2014 1/3, Стекнување со наследство