Миомир Панковски

Историја

03 април, 2016 1.76 KB csv 1571afcf24cf814dbeaf84aa715eba00

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен дом Куманово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "EUR 3.750, 00", Комерцијална банка 2008 година, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 1.750, 00", Охридска банка 2008 година, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 4.500, 00", Охридска банка 2008 година, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "360.000, 00 денари", 2005 година 2015 година,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2008 година 2014 година,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа за одмор, "6.000.000, 00 денари", 100 м2 село Велестово 2001 половина, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "12.000.000, 00 денари", 180 м2 Куманово 1990 половина, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.400.000, 00 денари", 50 м2 Охрид 1991 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Форд Ескорт 1996/2006, Стекнување на друг начин