Светлана Соклевска

Историја

10 мај, 2018 535 B csv 0597e68150d6875f3096d4d4a47a292e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „Крсте П. Мисирков“ - с.Бистрица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "600.000, 00 денари", 116 м2 Битола 1995 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Ауди 4 1995/2000, Стекнување со договор за купопродажба