Стојан Тимов

Историја

07 февруари, 2019 1.17 KB csv f580699db66bc6e01e162a9b5f2a7884

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Гоце Делчев“, Василево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на деца, Кредит, "180.000, 00", август 2018 август 2022,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00", јуни 2015 јуни 2019,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "2.000.000, 00", 3 ха Пиперево 2010 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "702.785, 00", 172 м2 с.Пиперево 2010 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "180.000, 00", Опел Мерива 2004/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "70.000, 00", Фиат Пунто 1999/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00", ИМТ 533 1975/2010, Стекнување со наследство