Слаѓана Настовска

Историја

03 април, 2016 850 B csv 3c2ac6111ac0b723936c67d7999e18f3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Александар Македонски-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.229.628, 00 денари", 2014 15 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.400.000, 00 денари", 56 м2 Скопје 1974 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Лада 112 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Опел Астра 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба