Јадранка Поповски

Историја

12 јули, 2016 591 B csv 41e96bee68eda8726cb7bcd38f95eba6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „Братство“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 455.000, 00", Комерцијална банка АД Скопје 2015, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Цитроен Ксара 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба