Марјан Ѓошевски

Историја

28 април, 2020 1.34 KB csv 216b8dff8287a17c3dec662441d36c7d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Погребални услуги - Свети Николе

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "1.300, 00 ЕУР", Комерцијална банка 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "50.000, 00", Комерцијална банка 2014-2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "50.000, 00", Комерцијална банка 2014-2019, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "420.000, 00", 2019 2022,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.000.000, 00", 152 м2 Свети Николе 2006 100, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00", Сеат Леон 2006/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "40.000, 00", Фиат Пунто 2000/2019, Стекнување со договор за купопродажба