Магдалена Чижбаноска Вангелов

Историја

10 мај, 2018 1.10 KB csv 5613206d2b56afe25466bf881a9791c9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор за финансии > АД МЕПСО

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, 1.200.000.00, 2015 2025,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "2.399.100, 00", 136 м2 Скопје 2012 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.339.880, 00", 50.32 м2 Скопје 2000 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.846.945, 00", 82.73 м2 Скопје 1968 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, 70.000.00, Alfa Romeo 146 2000/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, 3.154.00, 78 2007, Стекнување со договор за купопродажба