Фуад Хасановиќ

Историја

03 април, 2016 721 B csv 2f751ac9474a74e0dc67740d37a63b07

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Катар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.800.000, 00 денари", 108 м2 Скопје 2003 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Благородни метали, "120.000, 00 денари", Златен и друг вид накит -/-, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Фиат Уно 1993/1998, Стекнување со договор за купопродажба