Мијалчо Пешов

Историја

10 мај, 2018 2.01 KB csv 186fa3b8da32ce68716d0ea033525583

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „Никола Парапунов“ село Драгоброште

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизен депозит, -, Комерцијална банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизен депозит, /, Комерцијална банка 2014, Стекнување на друг начин

Други приходи, Заеднички имот, Рента, "12.000, 00 денари", 2000/17,

Недвижен имот, Заеднички имот, Деловен простор, "600.000, 00 денари", 80 м2 Виница 1996 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "100.000, 00 денари", "30.000 м2 село Драгоброште, Виница 1988 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 120 м2 Виница 1993 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "900.000, 00 денари", "40 м2 село Драгоброште, Виница 2000 1/1", Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "540.000, 00 денари", "900 м2 село Блатец, Виница 2008 1/1", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Заеднички имот, Машини и друга опрема, "120.000, 00 денари", Трактор Фергусон 1976/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Фиат Браво 2001/2014, Стекнување со договор за купопродажба