Соња Ничева

Историја

02 октомври, 2017 846 B csv 19313825e55601c588f27b7ab6d57d65 спореди
22 јули, 2016 848 B csv c124736e87e2c02f166fcef6befab357

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ “Атанас Нивичански”- Нова Маала

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 490.000, 00", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, /, 6 декари Василево 2011 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, /, 110 м2 Василево 2011 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "480.000, 00 денари", Шевролет Авео 2010/2010, Стекнување на друг начин