Живко Пејковски

Историја

03 април, 2016 1.13 KB csv 89c3fc3962eb43f0f444d526544d0ef8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > КПУ Казнено-поправен дом Идризово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "2.036.000, 00 денари", 16.566 м2 Демир Хисар 2001, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "377.364, 00 денари", 3.068 м2 Демир Хисар 2001, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "382.284, 00 денари", 3.108 м2 Демир Хисар 2001, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.305.000, 00 денари", 200 м2 Демир Хисар 2001, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "647.041, 00 денари", Форд Фиеста 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба