Зоранчо Ѓорѓиев

Историја

01 септември, 2019 504 B csv cdd9d5d80685abe46ff6cbae7c1437b4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП ТУРИЈА п.о. Василево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "35.000, 00", 2019 13 месеци,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "140.000, 00", 2008 /,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "12.000, 00", Мерцедес 124 Е 200 D 1993/2018, Стекнување со договор за купопродажба